Firemní akce, školení, konference
Hledáte ideální místo pro uspořáádní školení, konference či večírku pro Vaše zaměstnance a obchodní partnery? Nabízíme jedinečné prostory v krásné přírodě nedaleko Mladé Boleslavi.
- dostupné parkování zdarma přímo před hotelem
- internetové Wi-Fi připojení
- možnost ubytování v hotelu za zvýhodněné ceny
- catering dle Vašich představ
Součástí hotelových prostor je velký konferenční sál nabízející kapacitu až 120 míst a menší jednací salónek pro 24 hostů.
Postaráme se o vše, co je pro uspořádání vydařené akce potřebné, zajistíme případnou výzdobu sálu i
patřičnou úpravu stolového uspořádání. V průběhu konání akce pro Vás zajistíme profesionální catering.
V hotelu RELAX naleznete kvalitní ubytování až pro 52 hostů. Disponujeme 24 dvoulůžkovými pokoji a jedním apartmá (2 oddělené dvoulůžkové pokoje).
Každý pokoj má vlastní koupelnu, televizi a dostupné Wi-Fi připojení.
Velký konferenční sál až 120 osob
Velký konferenční sál určený pro velké akce. Součástí sálu je pódium a kvalitní ozvučení.
- kvalitní ozvučení sálu
- bezdrátový mikrofon
- FullHD dataprojektor
- internetové Wi-Fi připojení
Jednací salónek až 24 osob
Vhodný pro menší akce i neformální setkání.
- televize
- pohodlná pohovka
- internetové Wi-Fi připojení
Nabídka občerstvení
Coffee break
Sladká varianta
- 1 ks sladké pečivo (domácí)
- káva, čaj
- voda s citronem
- džus (jablko/pomeranč)
Slaná varianta
- 1 ks slané pečiva (bagetka)
- káva, čaj
- voda s citronem
- džus (jablko/pomeranč)
Mix varianta
- 1 ks sladké pečivo (domácí)
- 1 ks slané pečivo (bagetka)
- káva, čaj
- voda s citronem
- džus (jablko/pomeranč)
Raut
Raut 450
varianta 1
Polévka:
-
0.33l
Kuřecí vývar s kuřecím masem a domácími nudlemi
Výběr z hlavních chodů:
-
100g
Vepřové čínské Šuei-Ču-Žou
-
100g
Krůtí steak s bylinkovým máslem
Studené menu:
-
100g
Variace salátů a sýrů servírovaných na břidlici
-
-
-
Přílohy:
-
100g
Pečené Greanille brambory
-
-
Dezerty:
-
2 ks
Domácí čokoládový dort
Raut 450
varianta 2
Polévka:
-
0.33l
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi
Výběr z hlavních chodů:
-
100g
Guláš z divočáka, křen
-
120g
Grilované kuřecí paličky
Studené menu:
-
50g + 50g
Variace sýrů a salámů servírovaných na břidlici
-
-
-
Přílohy:
-
100g
Šťouchané brambory s rukolou a slaninou
-
-
Dezerty:
-
1 ks
Mrkvový dort se sýrem Mascarpone
Raut 590
varianta 1
Polévka:
-
0.33l
Dýňový krém Hokaido
Výběr z hlavních chodů:
-
100g
Vepřová panenka sous-vide
-
100g
Kuřecí indické Tikka Masalla s kokosovým mlékem
-
120g
Kebab na špejli s řeckou omáčkou Tzatziki
Studené menu:
-
50g + 50g
Variace sýrů a salámů servírovaných na břidlici
-
50g + 50g
Mix kuřecích a vepřových mini řízečků
-
-
Přílohy:
-
100g
Domácí bramborové placky
-
100g
Dušená Basmati rýže s čerstvým koriandrem
-
100g
Domácí zeleninové hranolky servírované v kornoutku
-
Dezerty:
-
2 ks
Borůvkové knedlíky s tvarohem, borůvkovým přelivem a smetanou
Raut 590
varianta 2
Polévka:
-
0.33l
Hráškový krém s mátou a krutony
Výběr z hlavních chodů:
-
100g
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
-
100g
Vepřová krkovička sous-vide na pivní omáčce
-
120g
Krůtí steak s teplou zeleninou
Studené menu:
-
100g
Variace sýrů a salámů servírovaných na břidlici
-
100g
Mix kuřecích a vepřových mini řízečků
-
-
Přílohy:
-
-
100g
Pečené tymiánové brambory
-
-
Dezerty:
-
2 ks
Domácí lívance s lesním ovocem a smetanou
Raut 700
varianta 1
Polévka:
-
0.33l
Minestrone s parmazánovými hoblinkami
Výběr z hlavních chodů:
-
100g
Špíz z vepřové panenky s cibulí, paprikou a cuketou
-
150g
Vepřová žebra v marinádě s chilli, rozmarýnem a medem
-
100g
Kuřecí soté se žampiony Portobello
Studené menu:
-
50g + 50g
Kuřecí a vepřové mini řízečky
-
-
50g
Kozí sýr s plátkem z červené řepy na celozrném toustu
-
50g
Dýňová kaiserka s trhaným vepřovým masem
-
50g + 50g
Ovocná a zeleninová místa
-
Přílohy:
-
-
-
100g
Rané brambůrky s lahůdkovou cibulkou a máslem
Dezerty:
-
2 ks
Domácí citronový koláč
-
1 ks
Šlehaná čokoládová pěna s lesním ovocem
Raut 700
varianta 2
Polévka:
-
0.33l
Bramborová polévka s houbami
Výběr z hlavních chodů:
-
100g
Filírovaná vepřová panenky s pepřovou omáčkou
-
100g
Grilovaný losos s bylinkovým máslem a citrónem
-
120g
Kuřecí plátek s provensálským kořením
Studené menu:
-
50g + 50g
Kuřecí a vepřové mini řízečky
-
50g
Těstovinový salát s čerstvou zeleninou v tortillové misce
-
100g
Sendwich z krkovičky sous-vide v Ciabatta chlebu
-
50g
Mozzarella s cherry rajčátky a bazalkovým pestem
-
50g + 50g
Ovocná a zeleninová místa
-
Přílohy:
-
100g
Grilovaná zelenina s balsamikovým octem
-
100g
Pečené Grenaille brambory
-
-
Dezerty:
-
2 ks
Vanilkovo-skořicový tvaroh s lesním ovocem
Raut 850
Polévka:
-
0.33l
Silný hovězí tažený vývar s masem a zeleninou
Mezichod:
-
80g
Restované krevety na špaňelský způsob s česnekem a chilli
Výběr z hlavních chodů:
-
100g
Špikované králičí stehno s rozmarýnem na Dijonské omáčce
-
120g
Marinovaný hovězí rib eye steak v brandy s estragonovou omáčkou
-
120g
Kachní prsa sous-vide s višňovou omáčkou
Rautové menu:
-
50g
Variace francouzských sýrů
-
50g
Na jemno krájený pečený bůček
-
100g
Tatarský biftek z lososa na toustovém lůžku se snítkou kopru
-
-
-
Přílohy:
-
100g
Gratinované brambory
-
-
Dezerty:
-
2 ks
Palačinkové duo s lesním ovocem a jogurtem
Kontaktujte nás
Chcete ověřit dostupnost termínu? Máte speciální přání? Neváhejte nás kontaktovat.
Hotel RELAX
Email: recepce@hotelrelax-vrchbela.cz
Telefon: +420 601 083 222